ShiversHoitoon ja Hierontaan-Relax Body and Mind-

Shivers on kotimainen värähtelytekniikkaan perustuva hoitolaite, jolla voit mm. hoitaa, hieroa ja rentouttaa lihaksia. Tämä suomessa kehitetty ja muotoiltu laite on tehokas ja helppokäyttöinen. Shiversiä voit käyttää vaikka päivittäin mm lihasten rentouttamiseen ja palautteluun.  

Shiversin toiminta perustuu tehokkaisiin moottoreihin, sekä ohjelmiin joilla voidaan säätää sekä laitteen tuottaman värinän voimakkuutta, että värähtelyn taajuutta ja laajuutta. Erilaisilla voimakkuus- ja ohjelmasäädöillä saadaan aikaan erilaisia variaatioita värähtelyyn. Laitetta voidaan säätää eri tarpeiden mukaan tuottamaan esimerkiksi tasaista ja hiljaista tai vaikkapa huojuvaa ja voimakasta vibraatiota – ja kaikkia vaihtoehtoja näiden väliltä.

Laite on suunniteltu ergonomiseksi sekä käyttäjää että hoidettavaa ajatellen. Shivers on kevyt, langaton, helppokäyttöinen ja laadukas laite, jota jokainen osaa itse käyttää. Laite sopii jokaisen hevos- ja koiraharrastajan hoitokassiin. Shivers on löytänyt tiensä myös monen eläintenhoidon ammattilaisen apulaitteeksi ja usealle kotisohvalle ihan ihmisten omaan kotikäyttöön!

Shivers on käytössä myös esimerkiksi ratsastuskouluilla hevosten hoitajien päivittäisenä apuna, kilpahevosilla sekä kotioloissa että kisamatkoilla ja eläinhierojien apuna sekä lymfahoidon apulaitteena hoitoa tehostamassa. Tämä on laite jonka hyödyn toteat parhaiten kokeilemalla itse sitä!

SHIVERS ESITTELYVIDEO

MITEN LAITETTA VOI KÄYTTÄÄ HEVOSELLE?

Laitteen kaarevassa muotoilussa on otettu huomioon hevosen rakenne ja lihaksisto, joten laitteella voi hoitaa hevosen jokaista lihasta ja ruumiinosaa. Vaihdettavien hoitopäiden ansiosta laitteella voidaan hoitaa myös hevosen karvaa ja ihoa. Laitteen voi kiinnittää hevoseen erillisellä Hand-free vyöllä, joten sinun ei tarvitse itse pitää laitetta koko ajan omassa kädessäsi. Laitetta voi käyttää hevosen lihasten rentouttamiseen ja lämmittelyyn ennen suoritusta ja palauttamiseen suorituksen jälkeen tai hieroa hevosta rentouttavasti. Kuten kaikkia vibraatio laitteita myös Shiversiä voi käyttää erilaisiin rentouttaviin käyttötarkoituksiin. Laitteella on todettu olevan rentouttava vaikutus hevoseen.

LUE HEVOSEN HIERONTAOHJE TÄSTÄ LINKISTÄ

 LAITTEEN TILAAMINEN

Shivers myynti: +358 50 386 9359

Shivers jälleenmyyjien verkkokauppoja:

HEVARI OY

KÄRKKÄINEN OY

Tuotteita myy ja esittelee myös: Hankkija Oulu, Äimäraution ratsutarvike, Horze Vantaa, Puuilot (Lahti, Vantaa, Tuusula ja Hämeenlinna), Tmi Annastall Alaveteli. 

Shivers-hoitosetti sisältää:

Shivers-laitteen, 2 hoitopäätä (piikkisuka ja nystyrä), laturin, handsfree vyön, loimivyön, säilytyslaukun ja ohjekirjan.

Laitteen muotoilussa on otettu huomioon eläinten ja ihmisten rakenne ja lihaksisto, joten laitteella voit hoitaa jokaista lihasta ja ruumiinosaa. Vaihdettavien hoitopäiden ansiosta laitteella voidaan hoitaa myös karvaa ja ihoa. 

Shivers

Voit käyttää laitetta lihasten rentouttamiseen ja lämmittelyyn ennen suoritusta ja palauttamiseen suorituksen jälkeen. Laitteella on todettu olevan rentouttava vaikutus eläimiin.

Shivers

LAITTEEN UNIIKIT TEKNISET RATKAISUT ON PATENTOITU KANSAINVÄLISESTI

 • Toiminta perustuu värähtelymoottoreihin ja ohjelmiin, joilla saadaan aikaan mm. sykkivää ja  huojuvaa vibraatiota.
 • Laitteeseen voi kiinnittää erilaisia hoitopäitä kuten suka ja nystyrä tehostamaan hieronnan ja hoitamisen vaikutusta.
 • Laite voidaan kiinnittää hevoseen erillisellä hands-free kiinnitysvyöllä.
 • Laitteessa on ladattava akku, joten voit käyttää laitetta turvallisesti joka tilanteessa.

Shivers

TEKNISIÄ TIETOJA

 • Paino: 356 grammaa, mitat: 204 mm pitkä, 107 mm leveä ja 98 mm paksu.
 • Micro-usb:llä ladattava 2700 mAh Li-Po akku, jolla saat jopa 10h käyttöaikaa. 
 • Sisältää kaksi tehokasta värähtelymoottoria, joilla voidaan saavuttaa hetkellisesti jopa 2,0 G:n värähtelykiihtyvyys suoraan rentoutettavaan lihakseen (normaali vaihteluväli ohjelmasta ja voimakkuudesta riippuen: 0,2 – 0,6 G).
 • Helppo käynnistää ja sammuttaa. Sisältää myös pause-toiminnon.
 • Perushieronnan lisäksi laitteesta löytyy sykkivä ja huojuva ohjelma tehostamaan hoitamisen ja hieromisen tulosta. Kullekin ohjelmalle on valittavissa viisi voimakkuustasoa.
 • Laite on kevyt ja silikoninen kädensija yhdessä käteen sopivan muotoilun kanssa tekee laitteen käyttämisestä helppoa.
 • Roiskevesitiivis ja sen voi helposti puhdistaa kostealla pyyhkeellä tai saippuavedellä.
 • Laitteella on valmistajan 1 vuoden kansainvälinen takuu.

TARKEMMAT OHJEET ERIKIELILLÄ LÖYDÄT LINKEISTÄ ALLA

SHIVERS MANUAALI FIN

SHIVERS MANUAALI ENG

SHIVERS MANUAALI SWE

Yhteys

Voit ottaa yhteyttä suoraan meidän myyjiin tai tekniseen tukeen. Voit myös jättää meille viestin yhteydenottoa varten tai seurata meitä Facebookissa @shiverstm tai Instagramissa #shiverstm.

SHIVERS TM

JARMO BERGBACKA

+358 50 386 9359
jarmo.bergbacka@shivers.fi

Maaseläntie 5 B17,
93600 Kuusamo
FINLAND

MYYNTI JA ESITTELY SUOMI

+358 50 386 9359
info@shivers.fi

TEKNINEN TUKI

+358 50 386 9359
info@shivers.fi

VALMISTUS

AMANDEL OY

info@amandel.fi
www.amandel.fi

Y-tunnus: 2362146-7

We use cookies on this site to enhance your user experience. Learn more

Ota yhteyttä