ShiversGrooming och muskelmassage-Relax Body and Mind-

Shivers är en ny innovativ behandlingsenhet för hästar baserad på en vibrationsteknik som gör att du kan behandla hästens muskler genom att öka cirkulationen på djupet efter tävling, ett ansträngande pass eller när du vill hålla muskler och ligament i gott skick. Du kan även borsta och rykta hästen effektivt med Shivers.

Shivers är formgiven och utvecklad i Finland, det är ett lättanvänt tillbehör för dagligt bruk. Med kraftfulla vibrationsmotorer, skräddarsydda funktioner, ergonomisk design och smarta tillbehör hjälper Shivers dig att ge din häst bästa möjliga omsorg och vård – både för ökat välbefinnande, ökad återhämtning och ökad prestation.

SHIVERS PRESENTATIONSVIDEO

HUR ANVÄNDER DU SHIVERS PÅ DIN HÄST?

Vid formgivning och design av Shivers har man beaktat hästens kroppsbyggnad, funktion och muskulatur for att Shivers ska kunna behandla varenda muskel och kroppsdel på hästen så effektivt som möjligt. Tack vare de utbytbara behandlingshuvudena kan du även rykta och vårda hästens päls. Shivers kan fästas för punktbehandling på hästen med ett separat handsfreebälte som underlättar användningen och möjliggör behandling av flera hästar samtidigt.

Shivers kan användas för att värma upp hästens muskler före och efter en prestation, för att massera hästen på ett avslappnande sätt eller för att behandla och förebygga  eventuella sträckningar eller andra skador.

  BESTÄLLNING

Om du önskar beställa eller vill komma i kontakt med en återförsäljare för en demonstration, vänligen fyll i följande formulär eller kontakta vår försäljningschef

Jarmo Bergbacka, +358 50 386 9359.  

Shivers

Shivers groomingpaket ingår:

En behandlingsenhet, två alternativa massagehuvuden (ett borsthuvud), en laddare för vanligt vägguttag samt en praktisk, hands-free bälten, extra bälten och stilren väskan och påse för att enkelt kunna ta med Shivers överallt.

Vid utforminingen av Shivers har man beaktat hästens kroppsbyggnad, function och muskular för att kunna behandla varje muskel och kroppsdel på hästen. Tack vare de utbytbara behandlinghuvuden kan du även vårda hästens päls.

Shivers

Shivers kan användas för att värma upp muskler före och efter en prestation, eller för att massera kroppen på ett avslappnande sätt. Behandlingen har en retapeutisk och avslappnande inverkan på hästen.

Shivers

SHIVERS ÄR INTERNATIONELLT PATENTERAD

 • Utöver grundläggande funktionerna finns två olika program för att effektivisera behandlingen
 • Shivers kan fästas på hästen med ett handsfree-bälte för enklare hantering
 • Behandlingshuvudena kan enkelt tas loss och rengöras separat.
 • Shivers har laddningsbara batterier vilket gör att den är sladdlös och kan därför användas med säkerhet i alla situationer. Beroende på enhetens driftinställningar håller batteriet i 6 – 10 timmar.

TEKNISKA INFORMATION

 • Vikt: 356 gram. Mått: 204 mm, bredd 107 mm, höjd 98 mm.
 • Micro-USB uppladdningsbart 2700 mAh Li-Po batteri för upp till 10 tim användning.
 • Innehåller två kraftfulla vibrationsmotorer som tillfälligt kan uppnå vibrations på upp till 2,0G direkt i en avslappnande muskel (normal räckvidd beroende på program och intensitet: 0,2 – 0,6 G).
 • Latt att starta och stänga al. Innehåller även pausfunktion.
 • Shivers är utrustad med ett pulserande och vibrerande program för att förbättra prestandan. Det finns fem nivåer av intensitet för varje program.
 • Shivers är vattentät och kan enkelt rengöras med en fuktig handduk eller tvål och vatten.
 • 1-årig internationell garanti.

För detaljerade instruktioner på olika språk, vänligen besök länkarna nedan

SHIVERS MANUAL FIN

SHIVERS MANUAL ENG

SHIVERS MANUAL SWE

Kontakt

Kontakta gärna våra säljare. Du kan också lämna oss ett meddelande eller följa oss på Facebook @shiverstm eller Instagram #shiverstm.

SHIVERS TM

+358 50 386 9359
info@shivers.fi

Maaseläntie 5 B17,
93600 Kuusamo
FINLAND

TILLVERKARE

AMANDEL OY

info@amandel.fi
www.amandel.fi

Organisationsnummer: 2362146-7

We use cookies on this site to enhance your user experience. Learn more

Ta kontakt